Minä ja Madder

Valmis villatakki4

Törmäsin Madder Anthology 2-julkaisuun tammikuun alussa Pinterestin kautta ja taisin hieman seota. Siltä istumalta päätin, että Anthology 2 voisi olla tämän kevään kässäprojektini. Ei vain yksi julkaisun neuleista vaan mahdollisimman moni niistä! Ja tadaa (rumpujen pärinää) – ensimmäinen Anthology 2 -neuleista on nyt päätelty, blokattu ja valmis käyttöön!

Saanen esitellä Louise top down -villatakkini!

Valmis villatakki2

Valmis villatakki3

Ohjeessa villatakki oli tehty kaksivärisenä (resorit toisella värillä), mutta oma tulkintani on täysin punainen – ensimmäinen punainen villanuttu koko vaatekaapissani. Jos villatakki osoittautuu hyväksi käytössä, suunnitelmissa on tehdä toinen kaksivärisenä. Itse ohje oli todella selkeä, siitä julkaisun tehneelle Carrie Bostick Hogelle monta sydäntä, plussaa ja peukkua.

Langaksi valitsin Rowan Felted Tweedin, jota minulta sattui löytymään muutama rulla kotoa. Rowan ei ole yhtä paksua kuin ohjeessa käytetty Quince&co-merkin Osprey-lanka, mutta mallipalan ja laskelmien avulla sain valittua ohjeen kokoluokista omalle langalleni sopivan. Rowan Felted Tweed -lankaa on mukava neuloa, väri on kauniin hehkuva ja valmiista neuleesta tulee kevyt ja ilmava. Villatakki pääsee tänään ensimmäistä kertaa käyttöön ja tämä edelleen harjoitteluvaihetta elävä kässätäti hihkuu onnesta hiljaa mielessään. Minä osasin!

Valmis villatakki1

Louise top down on kuitenkin vasta alkua. Seuraava Anthology 2-projektini on jo valittu ja langat odottavat lähtölaukausta. Än – yy – tee…..

Valmis villatakki7

Advertisements

9 kommenttia artikkeliin ”Minä ja Madder

  1. Hieno villatakki tuli! Ja on toi ohjekokoelmakin hieno. Itse ajattelin tehdä ainakin sen yhden teepparin pois kuleksimasta (jos keksin sille muun langan kuin Rowanin Cocoon, en ymmärrä villaista t-paitaa, olen sillä tavalla rajoittunut.)

  2. Kiitos Liina! Ohjekokoelma on niin ihana ja itsekin mietin samaista teepaitamallista neuletta. Olen täysin samaa mieltä, villa epäilyttää teepaidassa. Näyttäähän se sievän pörheältä mutta milloin tuota käyttäisi sitten, parempi ehkä hieman vilpoisemmalla materiaalilla. Kerro toki, mihin lankaan päädyit! 🙂

  3. Paluuviite: Kohti kevättä | Well shit at least you tried

  4. Paluuviite: Kohti kesää | Well shit at least you tried

  5. Paluuviite: Taas se neuloo niitä | Well shit at least you tried

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s