Kaulurirakkautta

Tämänkertainen neuletyö jatkaa edellisen postauksen ihanan-helppoa-linjaa. Lisäksi se on otollinen projekti nurkissa pyörivien jämälankojen tuhlaamiseen. Ja mikä tärkeintä, kauluri on ehkä paras keksintö sitten villasukkien!

Kauluri1

Kuvan kaulurin tein kotona löytyvistä merinovillalangoista. Värierot olivat aika suuret etenkin tummassa päässä, joten liukuvärjäys-efektini ei ole kovinkaan sulava, mutta mitäpä tuosta. Päätin, että jämälangoilla mennään ja olen kyllä kovin tykästynyt kaulurin alkuosaan, jossa pinkki vaihtuu keltaiseksi. Sopivan imelää! Tein kaulurin helmineuleena kaksinkertaisella langalla, jolloin värin vaihtaminen tapahtui yksi lanka kerrallaan.

Kauluri2

Tein kauluriin nappikiinnityksen, sillä muistoissa oli vielä lapsuuden poolokaulusmaiset kaulurit, joiden pukeminen ja riisuminen saivat aikaan sähkön ritinää tukassa. Kaulurin rumat napit olivat nappipurkkini ainoat, joita oli peräti neljä ihan identtistä. Nappirumilukset ajavat asiansa kaulurissa ja toimivat hyvänä muistutuksena: osta lisää nappeja. Jatkossa sievempiä.

Valmistumisensa jälkeen kauluri on ollut käytössä päivittäin, etenkin korkealle ylettyvien takinkaulusten alla. Kyllä siis kannatti tikutella!

Advertisements

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaulurirakkautta

  1. Paluuviite: Ja ripaus hiilenharmaata | Well shit at least you tried

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s