Netflix-neulontaa

Blogitauon aikana neuloin ahkerasti, mutta oi niin ihanan aivottomasti! On projekteja, joissa opitaan uutta ja koetellaan omia rajoja, ahnehditaan uudenlaisia muotoja ja päästään flow-tilaan. Sitten on niitä armollisia neuletöitä, jotka pitävät kädet liikkeessä, mutta antavat mielen keskittyä johonkin ihan muuhun. Kuten viihdyttäviin tv-sarjoihin!

Alkutalvena ja joululomalla ruudulla pyöri mm. kauhuhömppää (American Horror Story) ja post-apokalyptista teinihömppää (The 100). Niiden aikana puikoilla valmistui neuletöitä yksi toisensa perään, kuten esimerkiksi pino villasukkia ja säärystimet.

Saarystimet ja villasukat

Kuvan säärystimet neuloin siskoni 10v tyttärelle ja lankana käytin Dropsin Alpaca Mix-lankaa (väri petrooli), joka on superpehmeää eikä liian lämmittävää voimisteluharrastukseen. Sukat neuloin meleeratusta harmaasta langasta (Hjerte Sock 4 Trådet), jonka ostin pikaisella piipahduksella Tukholman Södermalmilla sijaitsevassa suloisessa Litet Nystad -lankakaupassa. Sukkiin neuloin tiimalasikantapäät, joita suosittelen kaikille perinteisen kantapään neulomista inhoaville. Tiimalasikantapää on superhelppo tehdä, se ei vaadi silmukoiden poimintaa ja lopputulos on yksinkertainen ja siisti.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s