Matkalle mukaan

Muuttuneet työtehtävät sekä tuleva työmatka Ranskanmaalle ovat pitäneet kovin kiireisenä, enkä ole iltaisin jaksanut edes leikkiä langoilla. Kuvitella! Käsityöpuutostilan myös huomaa: kädet kaipaavat liikettä ja mieli neulomisen tuomaa tyyneyttä.

Siinä vaiheessa, kun Pinterest suositteli minulle sähköpostitse Omaa DIY-boardiani, tulkitsin sen hyväksi muistutukseksi. Oli aika lopettaa joutilaampien aikojen odotteluja ja palata toteuttamaan omia käsityösuunnitelmia. Sillä niinkuin armas Pinterest on valistanut, Knitting is the new yoga. Se toimii parhaiten nimenomaan kiireen keskellä.

Matkalle mukaan

Niinpä pakkaan käsimatkatavaroihini ihan ensimmäisenä Holst Garnin langat ja kesälomalla aloittamani, keskeneräisen villapaidan. Raidat saakoon uusia raitoja jatkokseen samalla kun istun lennolla, määränpäässä konferenssiesityksiä kuunnellessani ja junamatkalla läpi elokuisen Ranskan maaseudun siirtyessäni muutamaksi päiväksi loman viettoon. Helsingissä on nimittäin alkamassa syksy ja kotiin palatessani villapaita saattaa olla pian tarpeen.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s