Sormet erikeeperissä

Tällä viikolla opittua: lomatunnelmaan ei tarvita palmuja ja eksotiikkaa, siihen riittää mansikkamargaritat helteisellä verannalla Pohjois-Pohjanmaalla! Asiaa edistää myös nukkuminen siskonpetillä, joutilaat päivät varjossa loikoillen, muffinitaikinan syöminen ja yhteiset askarteluhetket.

margaritat

Eilinen ilta meni erikeeperihöyryissä kun liimailin kankaita vanhoihin kirjankansiin. Lopputulos oli suoja uudelle 7 tuumaiselle tablettitietokonelleni!

tablettikuori kiinni

tablettisuoja auki

Liimausvaihe oli sotkuista eikä jälki ollut ihan täydellistä, mutta valmiista suojakuoresta pidän kyllä kovasti – ajaa hyvin asiansa! Kangas on Marimekon Pirput Parput ja sopivan kokoinen kovakantinen kirja löytyi lähikirppiksen euron laatikosta.

tablettisuoja kesken

Idea kannelliselle, kirjan kuorista askarreltavalle tablettisuojalle löytyi Pinterestistä, tietenkin. Mukailin löyhästi tätä ohjetta. Tabletin pidikkeet väkersin samasta kankaasta kuin kuoret muutenkin. Ne ja neonpinkin kiinnitysrenksun kiinnityksessä käytin liimapyssyä. Muutoin käytössä oli vanha tuttu, erikeeperi.

Nyt takaisin verannalle kesästä nauttimaan!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s