Kesäloman ensimmäinen päivä

Täällä päässä kesäloma alkoi päivän mittaisella maakuntamatkalla Tampereelle. Siellä ohjelmassa oli siivoustalkoot, joiden jälkeen eksyimme sattumalta Tallipihan Suvi Vintage -tapahtumaan.

nuka siivoaa

suvi vintage

Tampereella kun kerran oltiin, en voinut olla piipahtamatta Lankakauppa Kerässä, kuinkas muutenkaan. Kerä kun sattuu olemaan tätä nykyä ehdoton lankakauppa-suosikkini. Mukaan lähti monenlaista, mm. vyyhti käsin värjättyä Louhittaren Luolan Lemminkäinen- lankaa. Siitä tulee näillä näkymin ohut villapaita tai villatakki.

keltainen lanka

Tampereelle suunnattu automatka sekä sitä seuranneet sadepäivät ovat olleet otollista aikaa pistää alulle kesäloman ensimmäinen lankaprojekti: harmaa villatakki.  Villatakin materiaalina on hauska Lang Yarnsin Sol -lanka, joka on seitinohuista säikeistä punottua ja onttoa puuvillanauhaa. Monen ohuella langalla ja 2,5-puikoilla tehdyn neuletyön jälkeen paksumman materiaalin työstämisessä 7-puikoilla on jotain ihmeellistä, neuletyö etenee kuin itsestään. Tiedä vaikka minulla olisi näyttää teille uusi villatakki vielä tällä viikolla! Säät ovat suosiollisia neulontahankkeille.

harmaa villatakki kesken

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s