Kamerahihnalle uudet vaatteet

Ei viime viikon käsityötarvikeostokset toki yhteen pellavakankaaseen ja nyöriin jääneet. Tänään esittelen teille ostoksen joka koostuu 13 partikkelista. Lisäksi pääsette näkemään, mitä olen ehtinyt niistä nykertää.

kirjontalangat

DMC-kirjontalangat ovat minulle uusi tuttavuus ja sydämeni taisi hypätä ylimääräisen lyönnin nähdessäni värivalikoimat. Onneksi pidin pääni ja ostin vain mitä ohjeessa määrättiin, muuten DMC olisi vienyt minut totaaliseen värinvalintaneuroosiin. Tiedättehän sen, kun tarjolla on liikaa ihania värejä ja tulee paniikki, kun pitäisi päättää ja tekisi mieli ostaa kaikki.

Entä mitä langoista sitten tuli? Ei, en ole (vielä) hurahtanut ristipistotöihin, ehkä riittää että elin sen vaiheen intensiivisesti jo lapsena. Langat pääsivät sen sijaan koristamaan kamerani hihnaa!

hihna

Ohjeen löysin Pinterestin kautta, tietenkin. Uuden kamerani Canon-hihna oli makuuni liian leveä, joten käytin työhöni edellisen kamerani hihnaa. Ohjeen tekijä virkkasi omansa sitäkin kapeampaan hihnaan, minkä seurauksena minun lankani loppuivat ennen aikojaan. Jouduin lisäämään keltaiseen päähän kolme väriä lisää, mitä aluksi harmittelin. Mutta ihan kiva hihnasta lopulta tuli kuitenkin. Vai mitä olette mieltä?

hihna poronsarvissa

Hihna oli helppo tehdä ja saattaa olla, että virkkaan toisenkin eri väriskaalalla, jahka löydän sopivan kamerahihnan hommaan. Sillä DMC-värit kutsuvat minua ja haluaisin kovasti vastata.

Advertisements

9 kommenttia artikkeliin ”Kamerahihnalle uudet vaatteet

  1. Tosi hieno! En ole innostunut mainostamaan kameramerkkiä kaulallani ja ajatuksena on ollut kehitellä jotain hihnaan ommellen. Kiitos vinkistä, ei virkkauskaan tosiaan ole poissuljettu tekniikka. 🙂

    • Hei Laura!
      Suosittelen lämpimästi hihnan päällystämistä virkkaamalla, se on niin helppoa, etenkin kun heti aloituksen jälkeen ryhtyy virkkaamaan suoraan hihnan ympärille. Silloin kuoresta saa juuri sopivan kokoisen 🙂

  2. Tosi ihana! Ne kameroiden valmiit hihnat on aina niin hirveän rumia, mutta nyt tuota kyllä kelpaa kanniskella. Ja mulla puhkeaa usein samanlainen värinvalintaneuroosi, tiedän tasan tarkkaan mitä tarkoitat 😉

    • Kiitos! Hihna on ollut käytössä niin mieluinen, että ostaa paukautin kirjontalangat myös Canonin oman, leveämmän kamerahihnan päällystämiseen. DMC:llä sietäisi olla verkossa väripaletti ladattavissa, jotta väriyhdistelmiä voisi kotona kokeilla. Uusien värien valinnassa meinasi mennä järki ja hommassa kesti lopulta tunti 😀

  3. Tosi hieno! Oikeastaan hienompi väriskaala kuin alkuperäisessä ohjeessa, joten tavallaan onni että värit loppui kesken, vaikkakin tiedän, miten ärsyttävää se on!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s