Kolme kovinta /6

1. Kello viiden keikka
Piipahdin pitkäperjantaina Tavastialla katsomassa Prince of Assyrian keikan, joka alkoi klo 17. Tavastian hämyyn asteleminen keskellä kirkasta päivää tuntui jotenkin absurdilta, hyvällä tavalla. Bändin lempeä tunnelma sopi alkuiltaan loistavasti, se oli kuin pieni elämys keskellä kaikkea. Tosi mainio konsepti, lisää näitä!

2. Top of the lake
Katsoin kyseisen Jane Campionin minisarjan Netflixistä sairaslomani aikana lähes yhdeltä istumalta, niin vangitseva se oli. Aiheena on 12-vuotiaan raskaana olevan tytön katoaminen, ja tapahtumapaikkana salaisuuksien täyttämä, sisäsiittoinen pikkukaupunki Uudessa Seelannissa. Erinomainen resepti ja sitäkin parempi toteutus. Suosittelen! Sarja näytettiin vastikään myös YLE tv1:ltä.  Se toimii erinomaisesti sarjamaratonina päiviin, jolloin haluttaa sulkea puhelin ja kääriytyä mukavasti sohvalle viltin alle ottamaan arjesta aikalisä.

3. Youtuben neuletutoriaalit
Youtubessa ei sinällään ole mitään uutta, mutta eilen olin sen olemassaolosta erityisen kiitollinen villapaidan osia yhdistellessäni. Toivon todella, että aivoni pystyvät joku päivä ymmärtämään englanninkielisiä, lyhenteistä koostuvia kirjallisia neuleohjeita. Siihen asti tukeudun vahvasti youtubesta löytyviin tutoriaaleihin. Eilen löysin varsin pätevän Youtube-käyttäjän Knitpick, jolta löytyi paljon selkeitä ja havainnollisia ohjeita neuletöiden tekoon. Tässä video, joka pelasti minut viimeksi.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s