Etäpäivien viihdettä

Pidän työssäni toisinaan etäpäiviä. Noina päivinä pystyn uppoutumaan hyvin työtehtäviin, jotka vaativat erityistä keskittymistä. Parasta etätyöpäivissä on syöminen (mielellään useasti) sekä kalsariuniformu (pääroolissa villasukat). Työnteon ja keittiökeikkojen lisäksi etätyöpäivinä tulee myös tutustuttua kodin nelijalkaisten päivärytmiin:

IMG_0137-pieni

Iso osa päivästä makoillaan eri asennoissa pehmeillä alustoilla, maiskutellaan ja nukutaan. Sitten on jännitysmomenttina postinkantaja, jolle haukutaan matalalla ja uhkaavalla äänellä. Postin lentäminen luukusta näyttää olevan tärkeä hetki, sitä jännitetään kurkkimalla luukusta ulos ja postin pudottua hyppäämällä pari askelta dramaattisesti taaksepäin.

IMG_0160-pieni

Iltapäivällä aletaan hieman piristyä, istutaan välillä ikkunalaudalla maailman menoa tarkkaillen, käydään juomassa ja vaaditaan etätyöntekijää leikkeihin. Joka iltapäivä on myös yksi tärkeä rutiini, lauluharjoitukset. Se alkaa toisen vingahtelulla, yltyen yhteiseen ulvontakuoroon, johon liittyy toisinaan myös naapurin koira muutamalla haukahduksella. Kun kello ohittaa kolmen, parkkeerataan eteiseen odottamaan, että ovi kävisi ja kodin toinen kaksijalkainen tulisi kotiin. Sen tapahtuessa tilannetta juhlistetaan vauhdikkailla tansseilla.

IMG_0165-pieni

Voi koiranelämää! Silti epäilen, että kun ihmiset ovat oikeasti pois paikalta, samat karvaturrit nousevat takajaloilleen ja mennä tepastelevat kuin pienet paronit pitkin asuntoa hieman kimakoilla ihmisäänillä kinastellen. Mokomatkin petkuttajat.

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s