Takinkääntöjä superruoka-rintamalla

Myönnettäköön, olen saattanut tokaista pari happamaa kommenttia takavuosien tyrnibuumista. Äläkkös karvas marja. Samoja tuhahduksia minussa aiheutti myös kookosvesijauhe, jonka koin laihaksi ja säälittäväksi lohduksi nuoren kookospähkinän ”aidon” mehun rinnalla. Mutta ajan kuluessa ihmisen mielellä on tapana muuttua. Niin käy toisinaan myös meille jääräpäille.

Tällä(kin) kertaa mieli taipui smoothien johdosta. Smoothie, tuo terveysvillikkojen sekametelisoppa! Mukaan voi heittää kaikki pinaatit, jauheet ja terveystaiat, ja aina maistuu hyvältä!

IMG_0075-pieni

Kerroin taannoin, mitä minulla on tapana laittaa smoothien joukkoon. Nyt listaa on jatkettu edellä mainituilla, entisillä inhokeilla: tyrnillä ja kookosvesijauheella.

IMG_0090-pieni

Tyrni ei ole makuna edelleenkään erityisesti mieleeni, mutta sen kirpeys on hyvä lisä, jos smoothie on muuten valjunmakuinen (esim. vihersmoothiet). Tyrnimehupullosta shotti sekaan – miksipä ei!

Kookosvesijauheen kohdalla kelkkani kääntyi sitäkin vauhdikkaammin, kun tajusin korvata sillä kokonaan smoothiessa käyttämäni mehun. Ainesten joukkoon vain 1 1/2 rkl kookosvesijauhetta ja 2,5 dl vettä. Kookosvesijauheessa parasta on sen kehoa kosteuttavat ominaisuudet, jotka tekevät siitä juomana paremman kuin kraanavesi. Sopii erityisesti meille, joilla vesipullo unohtuu yleensä kotiin. Lisäksi kookosvesijauhe on ekologisempi ja edullisempi vaihtoehto pullotetulle kookosvedelle.

Ps: Hankin vastikään uuden kameran (!!), joten blogin kuvat tulevat jatkossa olemaan muutakin kuin totuttua neliömallia. Toivottavasti kuvien laatu on myös vastedes parempi.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s