Proteiinivaahto, rakastan sinua

Pikavinkki ikuiseen dilemmaan: miten päästä eroon makeannälästä ilman karkkia tai niitä itsepetosporkkanoita, joihin naistenlehdet usuttavat tarttumaan.

Ongelmaan on kuohkea, suussasulava ja terveellinen ratkaisu: PROTEIN FLUFF! Kutsutaan sitä vaikka proteiinivaahdoksi tai proteiinipehmikseksi. Yhtä kaikki, hyvää se on!

DSC01917

Proteiinivaahto sisältää kaksi ainesosaa: jäätyneitä marjoja/hedelmiä ja proteiinijauhetta. Ja jos seos on liian jänkkiä, voi mukaan lirauttaa vähän jotain nestettä. Ainesten murskaaminen ja vaahdotus onnistuvat loistavasti monitoimikoneella, mutta tehokas blenderikin saattaisi tehdä työn.

DSC01919

FLUFF-entusiastina olen vielä varsin uusi, olen ehtinyt testata vaahtoa vain pakastetuista mansikoista ja toisella kertaa pakastemangosta. Proteiinijauheena käytin Self Omninutrionion Micro Whay Active -heraproteiini isolaattia, jota voi tilata mm. täältä. Mukaan lirautin ihan tilkkasen mantelimaitoa. Etenkin mangovaahto vei kielen mennessään! Jatkossa tarkoitus olisi kokeilla proteiinivaahtoa mm. seuraavilla ainesosilla: mustikka, vadelma, kookosmaito ja banaani. Kiitos nam.

DSC01886

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s