Kolme kovinta /5

Täällä ollaan edelleen, moi! Muut touhut ovat kilpailleet huomiosta blogin kanssa, sellaista elämä toisinaan on. Tässä koonti asioista, jotka ovat tehneet arjesta astetta parempaa viime päivinä:

1. Kukat 
Leikkokukat ja kevätaurinko ovat aina yhtä ilahduttava yhdistelmä. Kukat ovat loistava palkinto hyvästä työstä, mutta toisinaan ne ilostuttavat vieläki enemmän silloin, kun niitä saa tai ostaa itse ilman sen suurempaa syytä. Koska voi.

DSC01872

Ruukkuihin aseteltujen leikkokukkien lisäksi minulla on kukkia muovipussissa, nimittäin laventelin kukintoja! Ostin ne taannoiselta Berliininreissulta, torikojusta. Mittayksikkönä oli koura ja onneksi nimenomaan miesmyyjän valtava koura. Tästä pussista riittää iloa moneen tarpeeseen.

DSC01806

Ensimmäinen laventelin käyttökohde oli kookoskuorinta! Laventelin kukintojen ja kookosöljyn lisäksi sekoitin kuorintaan sokeria ja aromaterapeuttista laventeliöljyä.

DSC01880

2. Vitamiinit verkosta
Valon määrän lisääntyminen ei valitettavasti aina ole suorassa yhteydessä energiatasoon. Ei varsinkaan nyt, kun keho kapinoi kesäaikaan siirtymistä vastaan. Iltavirkkuna aikaisempi nukkumaanmenoaika ei näytä onnistuvan lupauksista huolimatta. Niinpä käännän huomioni vitamiinien saantiin!

Maistuvimmat vitamiinit tulevat marjoista, hedelmistä ja vihanneksistä, yritän tankata niitä päivittäin. Vaikka täysipainoinen ravinto on tavoite, ei se aina onnistu. Silloin apuun tulevat superfoodit ja vitamiinitabletit. Superfoodit hankin Ruohonjuuresta, vitamiinit apteekista ja Ameriikan puolelta. Suosikkini on iHerb-verkkokauppa. Normaalisti otan paketin 4$ etanakuljetuksella, jossa menee 3-4 viikkoa. Tällä  kertaa väljähtynyt olotila vaati akuuttia apua ja valitsin pikatoimituksen kotiinkuljetuksella (8$). Paketti saapui perille neljässä arkipäivässä. Ei paha.

DSC01865

3. Käsityöt kevätlahjoina
Isosiskoni oli meillä viikonloppuvieraana, mikä oli itsessään yksi viime päivien ehdottomia ykkösjuttuja! Hänen matkassaan takaisin Pohjois-Pohjanmaalle lähti lahjoja siskon tyttärille: taannoin ompelemani penaali kangaspainatuksilla  sekä kaksi koria. Parasta lahjojen antamisessa ovat tietenkin saajat itse! Etenkin nuo kaksi.

Image-1 (2)

(Alimman kuvan otti SJT.)

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s