Juotava savi

Nytkö se juo jo kuravettä? Siltä näyttäisi ja kuulkaas oikein mielelläni!

DSC01342

Kerroin taannoin, että harrastan palkkapäivinä kokeellista shoppailua Ruohonjuuressa. Tammikuussa mukaani lähti Toco-jauhetta, joka on osoittautunut ihan hyväksi lisäksi smoothien sekaan. Voisin ostaa toistekin.

Helmikuun uusi kokeilu oli Argitalin juotava savi! Kerron siitä vasta nyt, sillä halusin saada savesta ensin kunnolla käyttökokemusta. Jos saven juominen on kerta terveydelle hyväksi, eihän sitä voi olla kokeilematta. Juuri sopivan epäilyttävää!

DSC01338

Ensimmäinen asia, minkä kaikki haluavat tietää on tietenkin Se Maku. Oliko pahaa? Ei yhtään, ei vähäisenkään vertaa! Savea sekoitetaan teelusikallinen vesilasiin ja sen annetaan liueta 5min. Sen aikana suurin osa savimassasta on laskeutunut lasin pohjalle. Kun savineste juodaan, jätetään kiinteä sakka pohjalle. Itse savineste maistuu, noh, ei oikein miltään. Vähän niinkuin vesi, jossa olisi hieman jotain mautonta jauhoa mukana. Menee alas todella kivuttomaksi.

Toinen, kiperämpi kysymys: Miksi ihmeessä? Innostuin savesta kuultuani sen hyvistä vaikutuksista vatsan hyvinvoinnille. Lisäksi saven luvattiin puhdistavan kehoa, vahvistavan luustoa ja tasapainottavan sisäelinten aineenvaihduntaan – ei huonoja vaikutuksia nekään. Harva vitamiini ja superfoodi tuottaa aidosti radikaaleja tuloksia, joten mitään mullistavaa elämänmuutosta en edes odottanut. Mutta tulehduksiin taipuvainen vatsani selvästi piti tuotteesta, ja se riittää minulle oikein hyvin. Juotava savi jää siis käyttöön, ysi plus!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s