Foam roller korvasi kylmäsalvan

DSC01050

Kun samassa taloudessa asuu yksi istumatyöläinen ja yksi kirvesmies, eivät selkäkivut ole mikään harvinainen vieras. Särkylääkkeitä ja Ice Poweria on mennyt! Mutta eipä mene enää, ainakaan säännölliseen tahtiin. Niiden tilalle on tullut FOAM ROLLER!

Kuulin foam rollerista ensimmäistä kertaa pari kuukautta sitten ystävältäni Satulta, ja lyhyen youtube-kartoituksen (esim. 1, 2 ja 3)  jälkeen olinkin jo astumassa ulos urheilukaupasta oma foam roller kainalossa. Sittemmin olen tartuttanut foam roller -kuumeen myös edellä mainittuun kirvesmieheen, isääni, tätiini ja isosiskooni.

Foam rollerista on helppo innostua, se on niin helppokäyttöinen ja tehokas! Pitkän rollerin päälle voi mennä makaamaan pituussuunnassa ja levittää kätensä maahan, jo se venyttää loistavasti hartiaseudun kireitä alueita. Lisäksi rollerilla saa tehokkaasti hierottua niskaa, ristiselkää, kainaloalueen lihaksia, reisiä jne. Ei tarvi kuin kieritellä itseään rollerin päällä – painovoima hoitaa loput. Ostin pitkän mustan Casallin FoamRollerin ensin ja se on ollut kovassa käytössä. Tilasin juuri sen kaveriksi lyhyen foam rollerin, jota kutsutaan monissa paikoissa rumble rolleriksi möhkyräisen pinnan vuoksi. Möhkyrät tehostavat hierontaa. Selkä kiittää.

Suosittelen lämpimästi!

Advertisements

2 kommenttia artikkeliin ”Foam roller korvasi kylmäsalvan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s