Meidän keittiö

20140113-223702.jpg

Näin arkipäivänä meidän keittiössä parasta on: pakastimessa olevat marjat (olisipa ehtymätön vadelmalokerikko!) ja jääkaappiin piilotettu juusto, tällä kertaa Kappeli. Mutta jos ajatellaan visuaalisuutta, parasta keittiössä on meidän matto.

Olen käynyt huutokaupassa lukuisia kertoja, mutta maton ostokerrassa oli oma jännityksensä. Olin etsinyt oikeanlaista mattoa todella kauan, mutta kaikki olivat joko liian isoja, kalliita tai rumanvärisiä. Tai omistaja ei suostunut myymään mattoaan. Olin jo kyllästynyt etsintään, kunnes yksi päivä löysin kyseisen yksilön Helanderin huutokaupan luettelosta. Kun huutokauppa vihdoin koitti, jännitin huutotilannetta ihan hirveästi. Syitä oli kaksi: 1. halusin tuon maton, enkä mitään muuta, Piste (=jääräpäisyys), mutta 2. Helanderin ammatilaiset ja antiikkimummot olivat pelottavia kilpailijoita (=budjetti). Onneksi matto ei ollut heidän makuunsa ja se päätyi meidän keittiöön. Kilpailemaan huomiosta niiden vadelmien kanssa.

Advertisements

4 kommenttia artikkeliin ”Meidän keittiö

  1. Olisin tykännyt tästä, mutta sitä varten olisi pitänyt kirjautua WordPressiin? Ihastus siis näin suusanallisesti illmaistuna. Ihana matto! Wn kyllä taitais ite uskaltaa noin kaunista laittaa keittiöön, kun sitten pitäisi opetella olemaan heittelemättä mustikoita ja punajuuria ja muita varsin värjääviä asioita pitkin lattioita, kamala vaiva…

    • Oi pitääpä tarkistaa, mikä tykkäysosiossa on vikana! Matto on onneksi yli sen kriittisen puolisen metriä keittiön kokkaustasoista, joten siihen ei lennä niin helpolla sotkuja. Tätä ennen keittiössä oli katastrofaalinen mattovalinta, Ikean musta-valkoraidallinen ”blogimatto”, jossa näkyi kaikki lika, tumma lika ja karvat vaalealla pohjalla ja kätevästi myös vaalea lika tummalla pohjalla. Sen suhteen tämä punainen ja kuviollinen on matto armollisempi.

  2. Paluuviite: Meidän olohuone | Well shit at least you tried

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s