Hyviä aikomuksia

IMG_2416

Kaksi tuntia kuvan ottamisen jälkeen ensilumi laskeutui Helsinkiin. Tämä olkoon siis hyvä ajankohta tehdä muutama lupaus tälle talvelle ja keväälle. Lupauksia – tai ainakin hyviä aikomuksia.

– Annan varsisellerille vielä yhden mahdollisuuden. Mahdollisuuksia se on saanut jo monta, mutta tämä kerta vielä. Ehkä maku pehmenee/katoaa uunissa? Todennäköisesti ei. Vinkkejä otetaan vastaan.

– Teen enemmän vihermehuja. Luin vastikään, että niiden ei lähtökohtaisesti tarvitse olla hyvänmakuisia, vaan niistä opitaan tykkäämään samalla tapaa kuin kahvista ja viinistä.

– Luen enemmän kirjoja. Olen varsin touhukas eikä malttia usein riitä lukemiseen. Päätin, että ryhdyn kokeilemaan uudenmallisten Flipback-kirjojen ottamista mukaan ratikka- ja bussimatkoille. Vinkki: pääkaupunkiseudun kirjastojen Helmet-tietokannasta Flipback-kirjoja voi hakea kyseisellä sanalla, se on lisätty teoksen luettelointitiedoissa huomautuskenttään, joten se tarttuu perushakuun.

– Nukun enemmän. Millä ilveellä sitä malttaisikaan mennä nukkumaan aikaisemmin? Tämä on ehkä niitä elämän peruskysymyksiä.

Huomenna lisää DIY-touhuja. Vuorossa on tuolin istuinkankaan vaihtaminen.

Advertisements

3 kommenttia artikkeliin ”Hyviä aikomuksia

  1. Flipback on todella kätevä! Mahtuu laukkuun kuin laukkuun, ja sängyssä kädet eivät kipeydy pitkästäkään lukusessiosta. Flipback myös tipahtaa suhteellisen kevyesti nukahtaessa käsistä, niin että ei hätkähdä ja herää siihen 😀 Nyt luvussa Karl Ove Gnausgårdin Taisteluni 1, voin kertoa oliko lukemisen arvoinen. Toivon todella että olisi, koska sarjaa on ainakin kuuden osan verran (tykkään jatkumoista!).

    • Tuossa juuri katsoin kirjaston tietokannasta flipback-vaihtoehtoja, ovat vielä aika suppeat. Kerro toki jos se Taisteluni on lukemisen arvoinen! Flipback on kyllä hauska innovaatio.

  2. Paluuviite: Kolme kovinta /5 | Well shit at least you tried

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s